Nachádzate sa tu

Archív noviniek

12.05.2021
ŠPARGĽOVÁ SEZÓNA JE TU!

Najlepšie suroviny sú tie lokálne a my sme radi, že Vám môžeme ponúknut slovenskú špargľu zo Záhoria. 

Náš séfkuchár pripravil jedinečné a chutné špargľové špeciality:

  • Zelená špargľa na masle   16,50€

Holandská omáčka, sous vide vajíčko, maslové pangrattato, bylinkové baby zemiaky   

  • Polievka zo zelenej špargle    7,50€

Prepeličie vajíčko, pečený chlieb

  • Špargľové krémové risotto       15€

Pečené smrže v Josper grille, parmezán, maslo

  • Príloha ku steakom a rybám:

Grilovaná zelená špargľa, prepálené maslo   7,50€

 

16.01.2020
Zimný festival jedla v Carnevalle

Aj tento rok sme súčasťou Zimného festivalu jedla. Tak nás príďte ochutnať.

Pretože máme nového šéfkuchára Olivera Vozárika, ktorý zostavil nové menu na ohni. Na tom živle, ktorý prepožičiava jedlu nezameniteľnú chuť a dodáva energiu. Oliver griluje na špeciálnych griloch – Josper a na japonskom Yakitori.

Takto môžete skúsiť, ako chutí Carnevalle ponovom. Navyše toho ochutnáte viac ako pri zvyčajnej návšteve reštaurácie.

Pretože ochutnávka pozostáva z troch jedál.

Chute regiónov:

Kačacie srdcia, smrek, zemiakové džatky, zemiakový vývar

 

Naše ikonické jedlo:

Hovädzí chuck roll, údený pór, sójovo-slaninový vinaigrette

 

Kuchárova voľba:

Mäsové cannelloni, pečená paprika, paprikový olej, zemiakové pyré s crème fraîche, fava fazuľou a kaviárom

 

Vyberte si dátum a čas ochutnávky a tešíme sa na vašu návštevu.

Dobrú chuť v Carnevalle!

16.01.2020
Nový nie je len rok!

Noviniek máme viac. Od januára prichádzame s novým konceptom kvalitnej mäsovej reštaurácie.

Ostávame verní mäsu, steakom, rybám, zelenine.

Avšak novému menu a starostlivo vyberaným surovinám doň vdýchol život nový šéfkuchár Oliver Vozárik. Talentovaný a kreatívny Head Chef prináša nové jedlá zostavené s úctou k prirodzenosti, čerstvosti a jednoduchosti. Vracia sa k ohňu, večnému živlu, ktorý dodáva jedlu tú správnu energiu. Preto všetky mäsá a čerstvé ryby griluje na drevenom uhlí v unikátnom Josper grile. Na grilovanie menších jedál a zeleniny sme si nechali doviezť na zákazku vyrobený Yakitori gril až z Japonska.

Novinkou je vlastná pekáreň v reštaurácii, kde pekárka Eva Takačínková denne pečie čerstvý kváskový chlieb a briošky.

Stavili sme na kvalitu, poctivú prípravu, sezónnosť a čerstvosť surovín a ich maximálne možné využitie s ohľadom na životné prostredie. Tieto atribúty sú predpokladom pre to, že si Carnevalle nevyberiete len kvôli dobrému jedlu. My vám odhalíme viac.  O jedle vám prezradíme jeho príbeh. Príbeh, ktorý končí u vás na tanieri. Bude zážitkom, bude chvíľou, ktorú si užijete a radi sa vrátite. My sa o to budeme vždy usilovať.

 

Back to the fire. Carnevalle.

16.01.2020
Máme nového šéfkuchára!

Predstavujeme vám nášho nového šéfkuchára Olivera Vozárika.

Oliver je sympatický a veľmi kreatívny mladík s množstvom kuchárskych skúseností nielen z domu ale aj zo zahraničia. S vášňou totiž varí už od strednej školy. V skupine Bencik Culinary Group nie je nový, otváral a 3 roky šéfoval v kuchyni bistra Picknik. Jeho kuchárske umenie môžete ochutnať v Carnevalle v úplne novom menu Back to the fire, v ktorom posúva modernú kuchyňu späť k pôvodným chutiam a prirodzenosti. Kreuje aj griluje. Veľa a s vášňou, ktorú posúdite, keď ochutnáte.

06.11.2019
Novembrové novinky

Pokračujeme vo využívaní sezónnych surovín, tvoríme pre vás nové kombinácie chutí. 
Tentokrát sme sa zamerali na jesenné gaštany a tekvicu.
Preto vás pozývame na starostlivo zostavené menu, ktoré u nás môžete ochutnať v novembri.
Nech sa páči:
 *Tekvicové carpaccio s kozím syrom a karamelizovanými lieskovcami
 *Sviečková zo stehna muflóna so zemiakovými knedľami a rakytníkovým čatní
 *Grilovaná srnčia sviečkovica s tekvicovým krupotom a pečenými gaštanmi
 *Focaccia s tekvicou a olivami, podávaná s rukolou a parmezánom

a sladká bodka na záver - Tekvicový koláč s gaštanovou zmrzlinou

Dobrú chuť!

01.10.2019
Kačka v hlavnej úlohe

Ktorá je pre vás typická lahôdka jesene?
Milovníci mäsa sa iste zhodnú, že kačky a husi. 
Tie patria k typickým jesenným špecialitám.
A pretože ich máte radi, pozývame vás na jesenný špeciál do Carnevalle:

Foie gras    
Konfitovaná, cibuľové velouté s portským vínom, pražený pór, šípkový džem

Husacie consomé   
S drobkami, koreňová zelenina, macesové knedličky

Risotto bianco   
S kúskami kačacieho mäsa a drobov, koreňová zelenina

Kačacie ravioli   
Plnené konfitovaným kačacím mäsom, hľuzovková omáčka, strúhaná foie gras

 

Dobrú chuť!

 

04.09.2019
Špeciálna ponuka v septembri

V našom stabilnom menu ponúkame osvedčené jedlá pripravované z najkvalitnejších a čerstvých surovín. 
No ak dostanete chuť na niečo mimo nášho lístka, pozývame vás pochutnať si na špeciálnom menu, ktoré je vždy časovo limitované. 
V septembri sa môžete tešiť na fantastické cestoviny, leto si pripomenieme cevichom a nenechajte si ujsť svieži ovocný cheescake zaujímavej chuťovej kombinácie.
Naše špeciálne menu vyzerá takto:

* Ceviche z lososa
avokádo, pór, granátové jablko, citrusová pena

* Paradajková 
 s grissinami a bazalkovým pestom

* Gnocchi    
pyré z mladej mrkvy, kozí syr, foie gras   

* Strozzapretti   
hovädzia sviečková USDA, cherry paradajky, bazalkové pesto, rukola

* Cheesecake  
mandarínkový cheesecake s kaviárom z ríbezlí

Dobrú chuť!

05.08.2019
Vieme ako chutí leto

Nechajte sa zlákať chuťou mora a dovolenku môžete začať už v centre mesta u nás v Carnevalle. My vieme ako chutí leto!

Pretože si potrpíme na prvotriedne a čerstvé suroviny, aktuálne vás pozývame ochutnať naše špeciálne menu.

Boullabaisse: silná rybacia polievka s kúskami rýb a mušlí
Sépiové rizoto: čierne rizoto s baby chobotnicou a karamelizovanými pistáciami
Morský čert: filet morského čerta grilovaný na Josper grile, pyré zo sladkej kukurice, velouté z konfitovaného cesnaku
Beef ravioli: ravioli plnené hovädzím mäsom, mungo fazuľky, sezónne huby, čili a parmezán.

 

26.06.2019
Leto na terase v Carnevalle

Ak ste ešte neodcestovali k moru, v Carnevalle vám ponúkame malú predprípravu.

Keď na našej terase zatvoríte oči nad tanierom plným dobrôt, letná atomosféra a vôňa vás razom prenesie do obľúbeného letoviska.

V lete totiž ponúkame vždy čerstvé ryby, u nás nájdete aj chobotnicu, slávky či kraba. V našej letnej ponuke nechýbajú ani skvelé cestoviny a rizoto so sezónnymi ingredienciami a samozrejmosťou sú steaky z kvalitného mäsa.

Určite sa zastavte priatelia!

06.06.2019
Lákavé chute leta

Prvotriedne sezónne suroviny a z nich letné recepty, to je základ aktuálnej špeciálnej ponuky.

Preto iste nepremeškajte šancu ochutnať sardinky, chobotnicu či šalát zo sviežej zeleniny s chia semiačkami.

Ochutnáte, zavriete oči a ste pri mori. Alebo u nás na terase.

Preneste sa na dovolenku vďaka skvelej ponuke v Carnevalle:

* Marinované sardinky, grilovaný baby rímske listy, citrusová remuláda   8,50€   

* Grilované kúsky chobotnice, baklažánové pyré, pečená šalotka a cesnakové aioli   13,90€

* Jarný šalát s chia semiačkami a mladými výhonkami   5,90€

 

 a sladká bodka na záver

* Tatarák z čerstvých jahôd, čokoláda a zmrzlina z bieleho jogurtu   5,90€

Dobrú chuť!

10.05.2019
Májové špeciality u nás

Príďte k nám ochutnať skvelé sezónne menu. Taniere žiaria jarnými farbami, chuťami a vôňami. 

Slávky, halibut, perlička, dochutené sezónnou špargľou, hubami, mladou cibuľkou či hráškovými strukmi.

A na záver rebarbora z Josper grilu marinovaná v Portskom víne s amarettami  a vanilkovým krémom. 

Fantázia!

 

Neoľutujete, keď si vyberiete zo špeciálneho menu:

* Krém zo zelenej špargle, restovaná špargľa a zemiaky na masle   

* Linguine so slávkami, baby špenát, cherry paradajky a parmezán   

* Pečený halibut, špargľa, hráškové a fazuľové struky, mladá cibuľka, bylinkové maslo 

* Sous-vide supreme z perličky, sezónne huby, zelená špargľa, zemiakové pyré 

* Zelená špargľa na masle   

* Grilovaná rebarbora v Josper grile, marinovaná v Portskom víne, creme anglaise, amaretti 

 

05.04.2019
Jarný špeciál v Carnevalle

Jar prináša úžasné sezónne suroviny, čerstvé, šťavnaté a svieže. A my z nich varíme.

Pripravili sme špeciálne Jarné menu, v ktorom si pochutíte na špargli, medveďom cesnaku a v našich výnimočných receptoch tentokrát nájdete aj žihľavu.

Jar na tanieri v Carnevalle čakajte v takejto zostave:

     * Špargľová krémová polievka s krabími kroketkami 5,90 €

     * Jahňacia krkovička z Josper grilu, údené paštrnákové pyré, ragú z medvedieho cesnaku, jus s rozmarínom 16,50 €

     * Ravioli so žihľavou a syrom v paradajkovej omáčke s medvedím cesnakom a ricottou 11,90 € 

     * Sladká brioška s orechami, pistáciovou penou a pomarančovým likérom 5,50 €

     * Medvedí cesnak s farebnou cuketou a čili 4,90 €

     * Pošírovaná biela špargľa s prepáleným maslom a strúhankou 5,90 €

 

Dobrú chuť!

08.03.2019
Nové sezónne menu v Carnevalle!

V Carnevalle pripravujeme nové sezónne menu pripravené z poctivých, čerstvých a kvalitných surovín.

A to slovenského, jednoznačne preukázateľného pôvodu!
Podporujeme domácich slovenských dodávateľov, ktorí robia poctivé veci na najvyššej úrovni.

Spolupracujeme so slovenskými farmami Kunowský Majer, Bitúnok Turová, Mangalica farma a Farma Jasná.


Príďte ochutnať naše špeciálne menu.

Do konca marca môžete vyskúšať:

Pošírované bio vajíčko /Kunowský Majer/ 
 S chlebovou polievkou, fermentovaná jarná zelenina, kôprový olej

BBQ rebro /Bitúnok Turová/  
Marinované v domácej BBQ omáčke s medom, zeleninový šalát so zázvorom, sezam

Teľacie Ossobuco /Bitúnok Turová/  
Pomaly dusené, zelenina ratatouille

Posúch so slaninou z mangalice /Mangalica farma/
S kyslou smotanou a kôprom

Topinamburová tortička /Farma jasná/  
 Jogurt, makový crumble

 

Prajeme vám dobrú chuť!

22.01.2019
Biznis menu v Carnevalle

Pozývame vás na Biznis menu tento týždeň - od 25. marca do 29. marca,  v čase od 11,00 do 15,00 hod. Nech sa páči, vyberte si:


PONDELOK:
Thajská kuracia polievka s kokosovým mliekom
1. Výber zo steakov /flank, roštenka/ s prílohou a omáčkou podľa výberu 
2. Segedínsky guláš s plátkami sviečkovice, knedle, smotana
3. Údené tofu na čili a cesnaku s pak choi, dusená ryža

UTOROK:
Kohútí vývar s mäsom a zeleninou
1. Výber zo steakov /flank, roštenka/ s prílohou a omáčkou podľa výberu 
2. Pečený ostriež, risi-bisi, paradajková salsa
3. Mrkvové lasagne s medvedím cesnakom a parmezánom

STREDA:
Polievka z medvedieho cesnaku s krutónmi 
1. Výber zo steakov /flank, roštenka/ s prílohou a omáčkou podľa výberu 
2. Viedenská roštenka, hranolky, bylinkové maslo
3. Zelený šalát s pomarančovými segmentmi, nivou, mrkvou a orechami

ŠTVRTOK:
Divinová ragú polievka s estragónom 
1. Výber zo steakov /flank, roštenka/ s prílohou a omáčkou podľa výberu 
2. Jahňacie kúsky v špenátovej omáčke, opekaná ryža
3. Údený pečený zemiak, čerstvé hríby, syrová omáčka a zelený šalát

PIATOK:
Kapustnica s klobásou z mangalice
1. Výber zo steakov /flank, roštenka/ s prílohou a omáčkou podľa výberu 
2. Kačacie stehná so šoletom, teľací jus
3. Vyprážaná chrumkavá baby zelenina, raita, šalát, arabský chlieb 

Dobrú chuť!

 

 

15.01.2019
Zimný festival jedla v Carnevalle

Naša reštaurácia sa aj tento rok zapojila do Zimného festivalu jedla. Prinášame tak možnosť ochutnať našu výnimočnú a kvalitnú kuchyňu za zvýhodnené ceny. 

Festivalové menu je tentokrát zostavené z 3 jedál a dezertu:

Chute regiónov
Flank steak: Sous Vide Flank steak, ragú „Stroganoff“, hľuzovková knedlička

Naše ikonické jedlo
Dry aged Maminha: Hovädzie stehno Dry aged, pyré z lesných húb, zemiakový koláčik, mäsový jus

Kuchárova voľba
Raviolli: Tekvica Hokkaido, hľuzovková omáčka, gaštany, mikrobylinky

a dezert Kamilková panna cotta s jahodami

K menu vás čaká aj pohár precízne vybraného vína.

Kliknite sem, objednajte si svoj stôl a príďte si vychutnať kvalitné jedlo v príjemnej atmosfére štýlového interiéru. Prajeme vám dobrú chuť a kvalitný kulinársky zážitok v Carnevalle.

06.11.2018
Hľuzovka a kačacie špeciality - nové chute v Carnevalle

Kačky ale aj hľuzovky sú tradičnou jesenno-zimnou pochúťkou. My v Carnevelle sme pre vás pripravili toto výborné mäso s výnimočnou vzácnou hubou na menej tradičné spôsoby. Presvečte sa sami, ako výborne chutia v podaní nášho šéfkuchára Gaba Uhera v neobyčajných spojeniach a krásne naservírované. Menu, ktoré pre vás zostavil, ponúkame od 5. novembra do konca mesiaca.

  • Krémová polievka z pečených zemiakov a póru, kačací rillettes a čerstvá  hľuzovka 4,50€  
  • Grilovaná kačacia foie gras, figové pyré, macerovaný rakytník, tapioka   11,90€ 
  • Pappardelle s kačacím ragú, strúhaná pečienka foie gras, čerstvá hľuzovka   13,90€
  • Konfitované kačacie stehno, šolet s hubami, hľuzovková omáčka   15,90€
  • Hľuzovkou ochutená pečená polenta  4,50€  
  • Vanilkové zabaione, zázvorové cookie, karamelizované gaštany a domáci šípkový lekvár   6,90€     
05.10.2018
Jesenné špeciality z tekvice

Farby a chute jesene u nás na tanieri.

Naše jesenné menu pohladí všetky zmysly – výborne chutí, vonia a ešte aj krásne vyzerá. Tekvica či kvalitné mäsko? To všetko nájdete v jesennom špeciálnom menu.

Tekvica v hlavnej úlohe od polievky až po dezert. Nasladko či naslano?

Je to na vás:

  • Tekvicovo-feniklový šalát s quinoou, hroznom, cippolinami a píniovými orieškami  6,90 €   
  • Tekvicová minestrone s talianskymi cestovinami  4,50 € 
  • Tekvicovo-batátové curry s kokosovým mliekom a jazmínovou ryžou  9,50 €
  • Hovädzí Wellington z USDA sviečkovice, tekvicový gratin a lesné hríby 25,90 €     
  • Tekvicový koláč, hroznové želé a škoricový cmar  5,90 €   
  • Tekvicové placky, dip z plesňového syra  5,50 € 
12.09.2018
Indiánske leto na tanieri

Prinášame vám naše špeciality zo sezónnych surovín, jedlá ideálne na indiánske leto. Všetko čerstvé a chutné, určite si vyberiete:

 

Hovädzie carpaccio s aioli a parmezánom 11,50 €

Čili hovädzie rezančeky so sviečkovice s nachos, syrom čedar a guacamole 12,90 €

Shashlik z hovadzích steakov, dipy 19,90 €

Strozzapretti zo sviečkovicou, paradajkami, rukolou a bazalkovým pestom 14,90 €

Plnená cuketa v paradajkovej omáčke 5,90 €

Carnevalle Stuzzi (salámy, syry, olivy, grissini) 13,50 €

Morský vlk 19,90 €

Hrebenatky v masle s čiernym kaviarom 1ks 4 €

09.08.2018
Leto na tanieri

Leto sa preklopilo do druhej polovice a my v Carnevalle sme pripravili nové špeciality z letných surovín. Vybrať si môžete aj z našej ponuky čerstvého mäsa, rýb a morských plodov.

  • Foie gras, čučoriedkový gel, brioška a karamelizované oriešky 11,90 €
  • Rybacia polievka Bouillabaisse s rybacím mäsom a krevetami 8,50 €
  • Hovädzie ravioli s lesnými hríbami v burgundskej omáčke s ricottou a bazalkou 14,50 €
  • Hovädzí wrap zo sviečkovice s paradajkovou salsou, nachos 15,90 €

Okrem toho si vyberte:

  • Dusené slávky na bielom víne, cesnak, šalotka, čili, petržlenová vňať a cesnaková bagetka 9,90 €
  • Platesa pečená na panvičke 17,50 €

Alebo vám na grile pripravíme čerstvého lososa či tuniaka.

Aktuálne máme v ponuke aj toto čerstvé mäso, ktoré vám pripravíme podľa želania:

  • Vilimovský picanha a maminha 100 g 6 €
  • Vilimovský rib eye on the bone 100 g 7€
  • Dry age nízka roštenka 100 g 7,50 €
  • Wagyu vysoká roštenka 7+  100 g 31,90 €
19.07.2018
Nové a la carte menu!

My v Carnevalle Vám radi prinášame niečo nové a veľmi chutné. Preto teraz predstavujeme naše nové menu, ktorého tvorcom je šéfkuchár Gabo Uher so svojim tímom. Obľúbené jedlá ako Beef Sashimi či Stroganoff sme doplnili novými  jedlámi, ktoré sú rustikálnejšie a jednoduchšie. Ochutnajte hovädzí špik, kukuričné baby kuriatko z Josper grilu či jahňacie kolienko.  Samozrejmosťou zostáva naša ponuka čerstvého mäsa a rýb, ktoré pripravujeme na grile na drevenom uhlí pre jedinečnú chuť a arómu. U nás si vyberiete aj z našej bezmäsitej ponuky – čerstvé cestoviny, rizoto  alebo ľahké šaláty. Príďte k nám načerpať sily pri kvalitnom a lahodnom obede či večeri z čerstvých surovín.

30.11.2017
Parkujte v meste zadarmo pri návšteve Carnevalle

Dajte si u nás obed a parkujte v Carltom garáži zadarmo. Cez pracovné dni u nás máte 1,5 hod zadarmo v čase od 11.30 do 15.00 hod a cez víkendy 2 hodiny s neobmedzeným časom. Platí pri konzumácii nad 30 €. Stačí požiadať našich čašníkov spolu s parkovacou kartou.

 

24.11.2017
Ázia aj klasika v našom špeciáli

Nádych Ázie aj dobre známu, ale chutnú klasiku nájdete v našom špeciálnom menu. Príďte si k nám vychutnať tieto úžasné jedlá:

Kuracia polievka s kokosovým mliekom, paradajkami a koriandrom  3,90 €  

Losos konfitovaný v prepálenom masle, špenátové pyré, maslová omáčka 13,90 €

Pražená ryža so sviečkovou USDA, zeleninou a chrumkavou šalotkou    14,90 €

Domáce tagliatelle, krémová maslová omáčka a čerstvo strúhaná hľuzovka 13,90 € 

27.10.2017
Špeciality z husy a kačky

Špeciality z husaciny a kačaciny v úpravách modernej kuchyne nájdete teraz u nás:

Paté z husacej pečene, figové chutnay, kačacie oškvarky, lyofilizované maliny 8,50 € 
Silný kačací vývar s rezancami, zeleninou a vnútornosťami 3,90 €
Kačací šalát s červenou šošovicou, tekvicou a feniklom  9,50 €
Krémové krupoto s kačacím mäsom, drobkami a kozím syrom 9,90 €
Husacie prsia sous vide, kapustová štrúdľa, gaštany a vínny jus 16,50 € 
Pečená foie gras, opekaná polenta, tekvicové pyré, ružičkový kel, hľuzovková espuma   18,90 €
Kapustová štrúdla  2,90 €
Ružičkový kel na masle so slaninkou  3,50 € 
Makovo-višnová štrúdľa, vanilkový krém  3,90 €   

Dobrú chuť!

02.10.2017
Sezónne tekvicové menu

Jeseň je čas tekvíc a tekvicových špecialít. U nás v Carnevalle sme pre vás pripravili menu, kde nájdete tekvicu od polievky až po dezert, stačí si vybrať:

Tekvicový krém z Hokkaido tekvice s lesnými hríbami 3,90 €

Šalát s pečenou tekvicou, pečená slanina z mangalice, kozí syr, píniové oriešky a muštový dresing 8,50 €

Tekvicové gnocchi s foie gras a kuriatkami 9,50 €

Pečený filet z tresky, tekvicové pyré, salicornia a konfitované paradajky 15,50 €

Kuracie prsia supreme pripravené sous vide, pečená tekvica a ragú z lesných hríbov 13,90 €

Teplý zemiakový šalát s fava fazuľkami 2,90 €

Tekvicový závin so slaninou z mangalice, kyslá smotana 3,80 €

Tekvicovo-pecanový pie s teplým vanilkovým krémom 4,20 €

Dobrú chuť!

 

 

 

 

05.09.2017
Netypické mahi-mahi, maminha či zriedkavá hľuzovka v našom špeciáli

Netradičné suroviny, vzácne hľuzovky a sezónne ovocie. To všetko zladil náš šéfkuchár Gabo Uher do nášho spetembrového špeciálu. Znie to síce divoko, ale chute sú vyladené a jedlá lahodné. Ochutnajte:

Fermentovaný sivoň alpský s divým korením, baby cvikla, bazalkový gél, hľuzovka, citrónovo-zázvorová pena 8,50 € 

Krém z cukety a tekvice, kukuričná placka, mušle sv. Jakuba, limetkový olej 4,50 €

Hľuzovkové tagliatelle s egrešmi, portským vínom a ricottou 9,90 €  

Pošírovaný filet Mahi-Mahi (ryba), velouté z muštu, vyprážané tekvicové kvety a kaviárová espuma   17,90 €

USDA Maminha pripravená sous vide, zemiakovo-bylinkové knedličky, nakladaná hliva ustricová, baby zelenina a teľací jus   16,50 €

Syrový nákyp, egrešové ragú, vlašské orechy, karamelizované ríbezle a želé z guavy  6,50 €

Prílohy:

Risi-bisi z divokej ryže s pečenou cibuľou 3,50 €

Zemiakovo-bylinkové knedličky  2,90 € 

28.07.2017
Čerstvé ryby v novom špeciáli

Čerstvý mečúň a chobotnica kraľujú tomuto špeciálnemu menu. Ale nájdete tu ale aj fajnové mäsko a šalátik na odľahčenie. Ochutnajte u nás v Carnevalle:

Grilovaná chobotnica, pyré z fialových zemiakov, pena z kaviáru, limetkový olej 12,90 € 

Tortilla s hovädzou sviečkovou USDA, nachos, syrový dip 12,90 €

Miešaný listový šalát s kuracím mäsom, mandľami, chia semienkami a marinovanými kuriatkami   9,90 € 

Pečený mečúň, špenátové pyré, kaleráb, citrusová espuma   14,50 €

Teľacie karé sous vide, pečené tekvice, paradajkové čatní   16,90 €

Mandľovo-marhuľový koláč s vanilkovou zmrzlinou 4,50 €

Curry zelenina s tofu 3,50 €

Kaleráb na masle s bylinkami  2,90 €  

16.06.2017
Nový špeciál

Náš šéfkuchár pre Vás pripravil nové špeciality, ochutnajte:

Zeleninové Gaspacho, baby zelenina, creme fraiche  3,90 €

Zemiakové gnocchi s kukuricou, lesné huby a pražené tekvicové jadierka 9,90 €  

Miešaný listový šalát s baby mozzarellou, fazuľové lusky, grilovaná makrela a limetkový dresing   10,90 €

Sous vide kukuričné supreme kura, ragú z lesných kuriatok, kôprový olej, quinoa 16,90 €

Spaghetti s mäsom z homára, zelený hrášok, omáčka bisque 12,90 €

Prílohy:

Zemiakové krokety s bylinkami 2,90 €

Pyré zo sladkej kukurice 2,90 €  

Dezert:
Jahodová polievka s čokoládovou zmrzlinou 4,50 € 

29.05.2017
Aktuálna ponuka čerstvého mäska

Príďte na naše skvelé steaky, ktoré grilujeme na Josper grile. Nič sa totiž nevyrovná mäsku grilovanému na drevenom uhlí, pretože to dodá mäsu nezameniteľnú chuť. Každý deň máme čerstvé mäso a ryby, ktoré starostlivo vyberáme. Pripravíme vám ich tak, aby si zachovali šťavnatosť a aby získali typickú dymovú arómu a chuť. Steaky u nás ponúkame už od 5,90 € za 100 g.
Momentálne máme v ponuke toto čerstvé mäsko a rybu:


Flank steak 
Sirloin steak
Rib Eye steak USDA prime 200+ 
Filet USDA prime 
Beef Fillet Grain Fed
Fillet Steak USDA Prime
Jahňacie kotlety Nový Zéland 
Jacks Creek Sirloin WAGYU 3+
Veal rump steak Holandsko 
Dry Aged Prime Sirloin

Steak Vám pripravíme podľa toho ako ho máte radi. 

Dobrú chuť!

23.05.2017
Bisque, Sivoň, Jahňa a aj jahody v novom špeciali v Carnevalle

Ochutnajte naše nový jarný špeciál. Nájdete v ňom rybku, morské plody, jahňa ale aj jahody. Ochutnajte naše špeciality:

Bisque z morských rýb a kreviet, mušla sv. Jakuba a morské riasy   6,90 €
Red chard šalát, červená repa, quinoa, špargľa a údené prsia z perličky   9,90 €
Pošírovaný Sivoň alpský so šalotkou a bielym vínom, zelenina, cmarová pena a pečené píniové orechy    15,90 € 
Jahňacie bedro pripravené sous vide, kotletka z Josper grilu, špenátová plnka, syr feta, mladé výhonky smreku a rozmarínová omáčka   19,90 €
Pappardelle so sírovcom obyčajným, foie gras a ricotta   12,50 €  
Tartar z čerstvých jahôd s mätou, vanilková zmrzlina s bourbonom   4,50 €

Dusená špargľa s pancettou   3,50 €  
Posúch zo slaninou z mangalice, syr pecorino   3,90 €  

26.04.2017
Parkujte v meste zadarmo pri návšteve Carnevalle

Dajte si u nás obed a parkujte v Carltom garáži zadarmo. Cez pracovné dni u nás máte 1,5 hod zadarmo v čase od 11.30 do 15.00 hod a cez víkendy 2 hodiny s neobmedzeným časom. Platí pri konzumácii nad 30 €. Stačí požiadať našich čašníkov spolu s parkovacou kartou.

 

20.04.2017
Jarná špargľa v špeciálnom menu

Jedna z prvých sezónnych zelenín roka je špargľa. Zelenú aj bielu nájdete v našom špeciálnom menu:

Špargľový krém s pancettovým chipsom   3,90 €

Dusená špargľa na masle, pošírované vajíčko, maslová strúhanka   6,90 €

Zelený šalát so špargľou, krevetami v panko strúhanke a ľahkou čili omáčkou   9,90 €

Sous vide bravčová kotleta, špargľa, medvedí cesnak a smotanovo-horčicová omáčka    12,50 €

Fish and chips - vyprážaná treska v chrumkavom cestíčku, zemiakové hranolky a kaparová remuláda   9,90 €

Šafránové risotto zo zelenou špargľou  8,90 €  

Prílohy:

Pošírovaná zelená a biela špargľa na masle   3,90 € 

Zemiaková štrúdľa s pancettou, medvedím cesnakom a kyslou smotanou   3,50 €

Dezert:

Rebarbora marinovaná v portskom víne, ibišteková pena  4,50 €

Dobrú chuť!

02.03.2017
Marcové špeciality

Zaujímavé kombinácie, netradičné chute a menej známe suroviny, to nájdete v novom špeciály v Carnevalle:

Vajce 
Pyré z pečenej cibule, farmárske vajce sous vide, medvedí cesnak, violet zemiaky na smotane s kôprom  6 € 

Ravioli 
Plnené divinou, podávané s topinamburovou omáčkou, mikro šalát, píniové orechy   11 €

Treska Skrei  
Zapekaná s koreňovo-bylinkovou krustou, artičokové pyré, údené baby mrkvičky a olej z medvedieho cesnaku 16,90 €

Rizoto s medvedím cesnakom a pecorinom 8,50 €

Chrumkavá zelenina v curry omáčke so žihľavou a jazmínovou ryžou 9,50 €

Sous vide bravčová panenka, varené baby zemiaky v omáčke z medvedieho cesnaku 11,50 €

Prílohy:

Čínska kapusta v sójovej omáčke s čili   3,50 €
Zemiak pečený v Josper grile s pažítkovým creme fraîche  3 €

Dezert:

Čokoláda
Čokoládový rez, créme anglaise a flambované figy 4,50 €

26.01.2017
Ochutnajte naše zimné špeciality

Náš šéfkuchár Gabo Uher pre Vás pripravil nové špeciality, tentokrát zo zimných surovín, skombinovaných s rybou, či durokom, čo je diviak skrížený s prasaťom iberico a s ľahko exotickým nádychom. Vybetre si a ochutnajte:

 

Krém zo sladkých zemiakov s pečenými jablkami a čerstvou hľuzovkou      5,90 €  

Arancini ochutené zimnou hľuzovkou v panko strúhanke, jemne pikantná sójová omáčka a wakame šalát     10,50 €

Pošírovaná treska Skrei s avokádom a riasami salicorne, strieborná cibuľka, vlašský orech   21,90 €

Krkovička z Duroku pripravená sous vide, podávaná s maslom, jablkovo-feniklovým šalátom, jablkovým jusom a čerstvou hľuzovkou   23,90 €

Konfitovaná koreňová zelenina so zeleným kari a koriandrom   4,90 €

Teplý šalát z tekvice s čiernym koreňom a orechovým pestom   4,90 €

Panna cotta z červenej repy s medovo-mätovým coulis, citrusová espuma     5,90 €

19.12.2016
Otváracie hodiny počas sviatkov

Počas sviatkov bude reštaurácia Carnevalle otvorená nasledovne:
24.– 25. 12 2016 – zatvorené
26.-30.12 2016 – štandardné otváracie hodiny
31.12.2016 – 12:00 – 24:00
1.1.2017 – 12:00-24:00
6.1.2017 – štandardné otváracie hodiny

09.12.2016
Decembrové špeciality

V decembri sme pre Vás pripravili mimoriadne chutné špeciality. Zabudnite na predvianočný stres a poďte sa k nám odreagovať pri dobrom jedle a pohári vínka:

Panna cotta z kozieho syracmar s paradajkovou salsou, bazalkový gél, grissini      7,90 €

Bouillabaisse z morských rýb a rakov  9,90 €

Kačacie prsia SOUS VIDE, tekvicové pyré, gnocchi a hľuzovkový olej 15,50 €

USDA sviečkovica z JOSPER grilu, „softshell“ krab, holandská omáčka, zelený hrášok a zemiaky  28,50 €

Orechové soufflé, marinovaná baby hruška a toffee omáčka  6,50 €

 

Dobrú chuť!

19.10.2016
Špeciál z USDA sviečkovice

Náš šéfkuchár Gabo pre Vás pripravil špeciality z hovädzej USDA sviečkovice. A k tomu aj špeciálne prílohy a gaštanový dezert:

Polievka ramen z USDA sviečkovice s pečenou zeleninou, chilli, zázvorom a koriandrom 7,90 €

Zelený šalát z USDA sviečkovice so sklenenými rezancami, sójovou omáčkou, sezamom a hiyiki riasami 12,90 €

Tortilla wrap z hovädzej USDA sviečkovice so zeleninou, chilli a cesnakom, nachos a guacamole 14,90 €

Rizoto s teľacou pečienkou, USDA sviečkovicou a chilli panko strúhankou 19,90 €

Hráškové risi bisi 3,90 €

Tekvicové pyré s rozmarínom 4,90 €

Variácie s gaštanov - gaštanová tortička, gaštanová pena a karamelizované gaštany 7,50 €

Dobrú chuť!

29.09.2016
Hodujte s nami!

Sezóna husaciny a kačaciny je tu! Pripravili sme ich pre Vás v nových nečakaných kombináciách:


Marinované kačacie prsia, zelený šalát, prepeličie vajíčka a cesnakové crostiny 9,90 €

Husacie krúpoto s kačacími a husacími drobami, lesné hríby a koreňová zelenina 13,90 €

Kačacie stehná s pečenými pomarančovými segmentami, jazmínová ryža a pečená julienne zeleninka 19,90 €

Husacie prsia so šunkou, koreňovou zeleninou s medom, zemiaková kaša s hráškom a teľací jus 21,90 €

Prílohy:
Tekvicová roláda v lístkovom cestíčku s mangalicou 4,50 €

Kelové listy s lesnými hríbami 5,50 €

Dezert:
Čokoládové brownie, dulový sorbet a vanilkový krém 5,90 €

09.09.2016
Sezóna tekvice je tu!

Ochutnajte naše tekvicové špeciality, sú výborné:
 

Tatarák z lososa, tekvicové pyré, repové listy a tapiokové chipsy  9,50 €

Tekvicový krém s pečenými gaštanmi a tekvicovým olejom 4,90 €

Zelený šalát s hroznom, prepeličie vajíčka a prsia, vlašské orechy a verjuice 13,50 €

Medailonky zo sviečkovice USDA, tekvicové pyré, baby patizón, gaštanovo-hríbové ragú 26,50 €

Prílohy:

Pečená tekvica s bylinkami   3,50 €

Farebná mrkva so šalviovým maslom   4,50 €

Dezert:
Jablkový tart tatin s horúcim karamelom a vanilkovou zmrzlinou  5,50 €

12.08.2016
Naše špeciality v auguste

V auguste sme pre vás pripravili bohatú ponuku v rámci našich špecialít. A vybrať si bude naozaj ťažké:

Krokety z morských plodov a rýb so zeleným šalátom, bylinkový créme fraiche a perly mora s citrusovým yuzu 8,50 €

Kukuričná krémová polievka s koreňovou zeleninou, kozáky na masle a argánový olej 4,90 €

Pečené filety z mečúna, špenátový sabayon, pyré z violetiek a kaviarový bisque 18,90 €

Hovädzí Wellington z USDA sviečkovice, marinovaná baby hruška a zemiaky na masle 27,90 €


Prílohy:

Vypražané zemiakové krokety s lesnými bylinkami  3,90 €

Kuriatkové ragú s koreňovou zeleninou a slaninkou na červenom víne s čerstvým majoránom 5,50 €


Dezert:
Levanduľový mousse, polievka zo žltého melóna s medom, lesné kvety a pusinky 5,50 €

26.07.2016
ROZKVITNUTÝ LETNÝ ŠPECIÁL

Predstavujeme vám nový letný špeciál v Carnevalle. Jedlá nám krásne rozkvitli jedlými kvetmi a je na ne radosť pozrieť. A ešte lepšie chutia, neváhajte a ochutnajte: 

Slávky na bielom víne s rozmarínom a čerstvými paradajkami, focaccia so strúhaným pecorinom a kalamata olivami - 8,90 €

Krémova karfiólová polievka, marinovaný losos a pražené mandľové lupienky -5,50 € 

Líčka z morského čerta v kombinácii s baby mozzarellou, čiernym koreňom, pečeným tekvicovým kvetom a lesnými bylinkami - 13,90 € 

Tornado Rossini z USDA hovädzej sviečkovice s lesnými hríbami a foie gras, podávané s pečenými zemiakmi a teľacím jusom - 26,90 € 

Prílohy: 
Plnená cuketa s kuskusom v paradajkovej omáčke - 4,90 € 

Baby zemiaky na masle  s cesnakom a myším chvostom - 3,90 € 

Dezert:

Ibišteková espuma, karotkový kolačik a domáci horký likér z lesných byliniek - 5,90 €

Dobrú chuť!

30.05.2016
Šéfkuchár Gabo Kocák ako Guest Chef v Carnevalle

Milovníci špičkovej gastronómie si v stredu 8. júna 2016 prídu na svoje. Pozvanie majiteľa Bencik Culinary Group, Pavla Benčíka, totiž prijal známy slovenský kuchár, Gabo Kocák. Ten pracoval v reštauráciách ocenených Michelinom a momentálne vedie vlastnú reštauráciu v Hornom Smokovci. 

Pre hostí Carnevallu, ktorí sa považujú za pravých gurmánov, pripraví špeciálne 5-chodové menu. Náš someliér vám k menu odporuči aj vhodné vína, ktoré doplnia tento jedinečný gurmánsky zážitok.

Počet miest na túto udalosť je limitovaný. Rezervujte si svoj stôl už teraz na telefónnom čísle 0903 732 495 alebo emailom. 

25.05.2016
Dorazili nám čerstvé ryby

Máte radi ryby? Teraz nám dorazila čerstvá zásielka. Pripravíme Vám špeciálne kambalu a jesetera, presne podľa vašej chuti.

Dobrú chuť!

21.04.2016
Kokosový cukor v Carnevalle

V Carnevalle si kávičku môžete osladiť organickým cukrom z kokosových kvetov priamo z farmy z Indonézie.

20.04.2016
Špeciál - napečieme pre vás kozľacinku

Špeciálne vo štvrtok 21. apríla večer pre Vás budeme piecť kozľacinku. Už niekoľko dní ju marinujeme v marináde s cesnakom, bylinkami, olivovým olejom a ďalšími koreninami. Vyberte si:

Pečené kozliatko na bylinkách, cesnaku a koreňovej zeleniny v Josper grile s jogurtovým dresingom a rozmarínové zemiaky      18,90 €

Ragout z kozľacích vnútorností na červenom víne, zelenine a hubách s maslovými haluškami   10,90 €


Množstvá sú limitované, tak neváhajte a rezervujte si stôl u nás.

Dobrú chuť!

 

03.04.2016
Nové jarné menu

Ochutnajte naozaj netradičné spojenia jarných chutí a ingrediencií. Prím hrá špargľa, medvedí cesnak, hríby smrčky a jarné kvety a byliny.

Krém zo zelenej špargle, rilletes z údeného pstruha, púpavový kvet a kaviár  4,90 € 
Šalát z medvedieho cesnaku, mladej žihlavy, dubových listov, s chrumkavými kúskami hovädzej sviečkovej USDA, ochutený chardonnay octom  13,90 €  
Konfitovaná špargľa v údenom masle s hľúzovkovou holandskou omáčkou a maslovou strúhankou  12,90 €  
Sous-vide teľací chrbát, mladý fenikel, špargľa, medvedí cesnak a omáčka z bieleho vína  22,90 €  
Rebarborový tart s púpavovou penou, žihlavové želé a karamelizované lieskové oriešky 5,90 € 


Špeciál prílohy:
Restované baby zemiaky s medvedím cesnakom a ligurčekom 3,90 €  
Pošírovaná špargľa so šalotkovo-šalviovým maslom 4,90 €    

Dobrú chuť!

18.03.2016
Hravý rodinný obed

Máte neposedné deti a aj napriek tomu s nimi chcete chodiť do reštaurácie? U nás ste na správnom mieste! Užite si obed všetci - vy si vychutnáte skvelé jedlo a deti sa zabavia s animátorkou. Pre deti je pripravený detský kútik s hračkami ale aj tvorivé dielničky, ktoré vedia naša milá animátorka. 

To všetko vždy nedeľu cez obed! Dob rú chuť a príjemnú zábavu!

 

14.03.2016
Pocta pravým gurmánom

Milovníci špičkovej gastronómie si 22. a 23. marca 2016 marca prídu v Carnevalle na svoje. Pozvanie majiteľa Bencik Culinary Group, Pavla Benčíka, totiž prijal najúspešnejší slovenský kuchár vo svete, Martin Záhumenský.  Ten pracoval v reštauráciách ocenených Michelinom a na konte má spoluprácu so špičkami svetovej gastronómie.  Pre hostí Carnevallu, ktorí sa považujú za pravých gurmánov, pripraví špeciálne 5-chodové menu, zamerané na Josper grill. 

Josper menu Martina Záhumenského:

  • Koktail na úvod 
  • Predjedlo: zeler, mrkva, yuzu, lieskovec
  • Predjedlo: vajce, jarná cibuľka, čierny cesnak, zrno
  • Hlavné jedlo (ryba): treska, smržky, medvedí cesnak, citrón
  • Hlavné jedlo (mäso): karé z mangalice, jarná paradajka, klobása, jablko
  • Dezert: rebarbora, kamilky, šťavel, čokoláda

Náš someliér vám k menu odporúči aj vhodné vína, ktoré doplnia tento jedinečný gurmánsky zážitok .

Počet miest na túto udalosť je limitovaný. Rezervujte si svoj stôl na utorok 22. marca alebo stredu 23. marca 2016 a vyberte si čas - 19.00 alebo 20.00 hod. Svoje miesta si rezervujte na telefónnom čísle 0903 732 495 alebo mailom na carnevalle@bencikculinary.sk. Cena špeciálneho menu  je 59 € na osobu. 

Martin Záhumenský žije už desať rokov v Londýne, kde pracoval pre Gordona Ramseyho, či reštaurácie Hibiscus (2 Michelinove hviezdy) a Texture (1 Michelinova hviezda). Jednou z jeho posledných zastávok bola reštaurácia Urban Coterie, ktorú vlastní známy gastronóm a „celebrity chef“ Anthony Demetre (2 hviezdy od Michelina). Martin Záhumenský sa vo Veľkej Británii stal Kuchárom roka 2015. 

08.03.2016
To najlepšie zo slovenských fariem v Carnevalle!

Náš šéfkuchár pre vás vybral tie najlepšie mäská zo slovenských fariem - divinu z karpatských lesov, kuriatka z farmy TOPFARM z Topoľnice, hovädzinu z Kuchyne a mangalicu z Mangalice farmy. A to celé zakomponoval do nového špeciálneho menu. Dobrú chuť.

 


Paštéta z daniela s tekvicovým cheesecake a marinovanými višňami 8,90 €


Hydinové consomé s mäsovou raviolou a koreňovou zeleninou 4,20 €


Kuracie prsia sous-vide, konfitované stehno, tortička z kuracích pečienok a koňaková omáčka 18,90 €


Sous-vide a následne grilovaný flank steak s cibuľovou marmeládou a omáčkou zo zeleného korenia 18,90 €


Posúch s kyslou smotanou, bryndzou a slaninou z mangalice 6,90 €


Grilovaná kotletka z mangalice so smotanovo-hľúzovkovými fava fazuľkami, sous-vide zemiak ochutený tymiánom 21,90 €


Makový cheesecake s ringlotovým chutney 5,30 €


 


Prílohy:
Pečená cvikla s pretaveným maslom 3,90 €


Domáce lístkové cesto z mangalicovej masti plnené zemiakmi, cibuľkou a šunkou z mangalice 4,90 €


 


 

05.02.2016
Valentínske menu v Carnevalle

Prekvapte svoju lásku a zoberte ju na valentínsky obed alebo večeru do Carnevalle! Pripravili sme pre Vás výborné menu špeciálne na túto príležitosť:

Predjedlo:
Mušla sv. Jakuba so soté so cherry paradajok a sedána

Polievka:
Zelerový krém s čiernou hľúzovkou a roládkou z kozieho syra

Hlavné jedlo:
Teľací chrbát pripravovaný technológiou sous-vide s tortičkou z koreňovej zeleniny, paštrnákové pyré, šafránová omáčka

Dezert:
Kokosová tortička s bielou čokoládou, karamelom a marinovanými višňami

Cena menu je 33,90 € na osobu.

A v nedeľu počas obeda môžete smelo prísť aj s deťmi. Postará sa o nich naša animátorka a vyrobia spolu valentínsky pozdrav pre rodičov.

Rezervujte si svoj stôl už teraz!

 

 

11.01.2016
Začnite nový rok našim CARNE LIGHT menu

Veľký kopec zeleniny, čerstvé ryby, superfood - chia semienka, či kel, šošovicu a quinou nájdete v našom special CARNE LIGHT menu. Tak začnite nový rok chutne a zdravo.


Ceviche z tuniaka žltoplutvého a mušlí sv. Jakuba s pomelom a chia semienkami 12,90 €

Truffels Tartar USDA PRIME  - hľuzovkový tartar z USA PRIME so strúhanou čerstvou hľuzovkou 21,90 €

FLATBREADS - pripravený zo špaldovej múky, krevety, čerstvá rukola, red curry dressing 7,90 €

RAW rajčinová polievka s uhorkovým želé a extra virgine olivovým olejom 3,90 €

Ťeľací chrbát  - ľahko zaúdený, pripravovaný technológiou sous vide, hľúzovkový kel, konfitovaný cesnak a zimná hľuzovka  21,90 €

Grilovaný mečúň, quinotto s pečeným feniklom a hráškovým pyré 17,90 €

 

Prílohy:
Dusená červená šošovica s pohánkou, parfumovaná pečeným cesnakom 3,90 €
Mix mladého šalátu s hráškovými lúskami a archívnym balsamikom 4,90 €

Dezert:
Krém z kozieho jogurtu s vanilkou a bielou čokoládou, škoricová drobenička a granny smith jablko 5,90 €

10.11.2015
Zimná ponuka nápojov

Zahrete sa v zime s našou špeciálnou ponukou horúcixh nápojov. Vyberte si z exkluzívnych zelených a čiernych čajov z plantáží celého sveta alebo z voňavých a chutných horúcich limonád pripravených len z prírodných surovín a korenia.

16.04.2015
Ochutnajte naše mäso z grilu - hovadzí fillet

Predstavujeme vám ďalšie z naších mäsiek na gril - hovädzí fillet pôvodom z Nového Zelandu. Mäsko má jemnú chuť, dlhú dobú zrenia, nízky podiel nasýtených mastných kyselín a pochádza z voľného bezstresového chovu.

09.04.2015
Ochutnajte naše mäso z grillu - RIB EYE USDA Prime

Viete, že u nás nájdete každý deň viac ako 9 druhov čerstvého mäsa na gril? Ochutnajte napríklad RIB EYE USDA Prime: vysoká roštenka najvyššej kvality z plemena Black Angus, jeden z najšťavnatejších steakov vôbec, stupeň mramorovania 10+. Označenie USDA Prime zaručuje prísnu kontrolu a je to známka najvyššej kvality. 
Steak z tohto delikátneho mäsa vám pripravíme podľa vášho priania. Dobrú chuť!

31.03.2015
Jarné špargľové a smrčkové menu

Sezóna špargle, medvedieho cesnaku, hríbov smrčkov a jahňaciny je tu. Náš šéfkuchár pre Vás pripravil špeciality práve s týmito ingredienciami:

 

Špargľový krém s chrumkavou pancettou, chlebová roládka s kozím syrom a medvedím cesnakom 5,90 €

Rolka z morského vlka so špargľou, pošírovaná v court bouillon, gnocchi, hrášok a šafránová pena 20,90 €

Šalát zo špargle, medvedí cesnak, prepeličie vajíčko a pesto z medvedieho cesnaku 9,90 €

Špargľové risotto so sušenými paradajkami, hráškom a parmezánom 9,90 €

Jahňacie kotlety pripravené metódou sous-vide, rizoto s medvedím cesnakom a fava fazuľkou 20,90 €

Tagliatelle so smrčkami, jarným hráškom a zelenou špargľou, dochutene s hľúzovkovým maslom 13,90 €

Kuracie prsia z kukuričného kuriatka, plnené smrčkami, restovaná jarná zelenina a špargľa, preliate Mornay omáčkou 16,90 €

Rebarborový cheesecake 4,90 €

19.02.2015
V Carnevalle máme pre Vás len to naj mäso

Záleží nám na kvalitných surovinách, preto starostlivo a s láskou pre Vás vyberáme len to najkvalitnejšie mäso, aby ste si z neho mohli vychutnať výborné stejky.

A teraz máme pre Vás novinky:

Hovädzí Filet USDA Prime  - hovädzia sviečkovica USDA  z plemena Black Angus, predstavuje 2% z celkovej produkcie hovädzieho mäsa v USA. Mramorovanie ma 10+,

Sviečkovica predstavuje pozdĺžny sval uložený pod bedrovými stavcami. Kedže tento sval používajú zvieratá počas života veľmi málo, je aj mäso z neho najjemnejšie a najkrehkejšie.

Metóda chovu USA predstavuje kombináciu chovu vo voľnej prírode t.j. na pastvinách a dokŕmovania ( obilie + kukurica).

100g 16,90 €

 

Roštenka z Mladého Býčka (Rakúsko) - oblasť Schneebergland ( Rakúsko) . Zvieratá nie staršie ako 8 mesiacov, ktoré pri porážke dosahujú váhu 120-150 kg. Mäsko má veľmi jemnú štruktúru a lahodnú chuť. Výrazná mliečna chuť mäska.

100g  8,90 €

 

Hovädzí Top Blade  (USA) - top blade steak alebo flat iron steak je steak z oblasti hovädzieho krku, iným menom hovädzie pierko. Ponúkame ho v kvalite choise a inak platia tie isté podmienky ako v prípade USA sviečkovice a ribeyu čo sa týka kvality a krmenia. Mramorovanie 5-6.

100g  8,90 €

 

Alebo si vyberte niečo z našej stálej ponuky:

Rib Eye 200+ USDA Prime  
100g 13,90 €

Hovädzí fillet (Nový Zéland) - plemeno: Angus, prípadne anglické plemená. Celoročným chovom na pastvinách- bezstresový chov. Mäso sa vyznačuje jemnnou chuťou, dlhou dobou zrenia, malý podiel nasýtených mastných kyselín v mäse. Jatočný vek zvierat cca. 18 mesiacov, jatočná váha 280-360 kg

100g 11,90 €

Dry Aged Prime Rib 600g+  -vysoká roštenka s kosťou s metódou suchého zrenia.
100g 9,90 €


Rump Steak Grainfed (Uruguay) - kvetová špička alebo Rump steak je steak z hovädzieho zadného. Pochádza z mladych jalovic plemena Hereford, sú chovane na voľných uruguajských pastvinách, bez pridania umelých živín či iných látok a sú dokrmované obilím.
100g 6,90 €

Flank Steak (USA Bio) - je vlastne mäso zo spodnej časti zvieraťa, steak z pupka, mimoriadne šťavnatý steak s miernou pečeňovou chuťou. Mramorovanie 7-8

100g 6,90 €

Wagyu Flank Steak (Austrália) -  Japonci si chránia  toto plemeno KOBE ako „posvätné dedičstvo“. Rozmach tohto plemena mimo domácej krajiny bol možný len s pár jedincami vyvezenými v polovici 90-tych rokov minulého storočia na vedecké účely do USA. V Austrálii, USA a v Kanade sú časom najväčšie stáda čistokrvného wagyu. Extrémne vysoký obsah intramuskulárneho tuku je dosiahnutý vysoko energetickým krmivom a pri výkrme volov. Mramorovanie 5-6 na stupnici 12.

100g 12,90 €

Jahňacia Kotleta (Nový Zéland) - Jahňacie mäso je veľmi obľúbené nielen pre svoju chuť, jahňacie mäso je aj veľmi zdravé, obsahuje cenné minerály a stopové prvky.

1ks 5,4 €

chrbát z daniela (Češká Vysočina – Šumava)
100g  9,10  €

24.10.2013
Ochutnajte vína z vinárstva Gut Oggau

V Carnevalle si môžete vybrat z viac ako 100 druhov vín z celého sveta. Objavujeme pre vás aj nové vinárstva z neďalekého Rakúska.
Aktuálne predstavujeme vinárstvo Gut Oggau z regiónu Burgernland, kde sa traduje jeho výroba ešte z čias Rimanov, ktorí ako prví vyrábali červené vína v Rakúsku.
Vína z rodinného vinárstva Gut Oggau sú charakteristické  ich biodynamickým procesom výroby a predstavujú typické vína tohto regiónu. Spýtajte sa svojho čašníka na detaily a vychutnajte si tieto jedinečné vína.